fbpx

Vores værelser og tilbud

Firmaovernatninger:

En god nats søvn – og en lækker morgenbuffet. Firmaovernatning i skønne omgivelser.

Sommerophold

Sommerophold med udsigt over Middelfart. Tag et par dage fri, sæt cyklen på bilen eller læg golfkøllerne i bagagerummet – snup et sommerophold og nyd skov, vand og strand i smukke Middelfart!

VORES VÆRELSER

Overnatning i lyse omgivelser På Severin holder vi historien i hævd med et lille strejf af Andelsskolens tid på værelserne i form af de kendte og i dag retro-prægede FDB-plakater der pryder væggene.

Overnatning

Uanset om du er privat gæst eller overnatter i forbindelse med et firmaarrangement er vores store og lækre morgenmadsbuffet altid inkluderet i prisen. Buffeten indeholder alt hvad hjertet kan begære og ingen går sulten derfra.

Severin er i øjeblikket igang med en større udvidelse og fra midt 2021 får vi yderligere 31 nye værelser, så vi i alt får 107 værelser, som vi kan tilbyde til overnattende gæster.

Vi glæder os til at de nye værelser står klar og til at vi kan byde velkommen i de nye omgivelser.

Læs mere om vores faciliteter og forskellige værelsestyper på hjemmesiden.

button

Om Severin

Ultimo februar tager vi et nyt stort skridt og rammer en ny virkelighed på Severin: vores nye konferencebygning med panoramaudsigt over Lillebælt og med plads til op til 300 personer bliver taget i brug.

Det betyder at vi nu kan kalde os et vaskeægte konferencehotel, med nye, moderne faciliteter også til store konferencer og årsmøder i en anden liga end vi har kunnet tidligere. I vores nye lokaler og foyerområder er der masser af plads og højt til loftet – med lækker dansk design og lyst interiør.

HVORFOR VÆLGE SEVERIN?

Vores vigtigste mission, som moderne konferencecenter, er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.

Severin er omringet af natur og har panoramaudsigt ud over Lillebælt fra både restauranter og mødelokaler. Severin er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en aktiv pause eller en frisk gå- løbe- eller cykeltur.

Liv og læring i skønne omgivelser
Se vores video her

By using the homepage you accept the usage of cookies. more information

Cookie text in English.

Close